Afhold møde i DGI Huset

Ud over at være fyldt med aktivitet, idræt, bevægelse, sundhed og fællesskab, er DGI Huset Vordingborg også en professionel og alsidig samarbejdspartner for virksomheder, organisationer og foreninger. Vi tilbyder således optimale rammer for afholdelse af møder, seminarer og konferencer.

Jeres behov er i fokus og der er masser af muligheder for at skræddersy jeres arrangement. Personlig kontakt og planlægning er en selvfølge, og vi sætter en ære i at give jer en oplevelse, I ser tilbage på med begejstring.

Vi tilbyder fuld forplejning fra eget køkken, herunder morgenbuffeter, sandwich, smørrebrød og kager. Stort set alle ønsker kan imødekommes – har vi det ikke selv, har vi dygtige, lokale samarbejdspartnere, der kan træde til. Når vi indgår aftalen, tager vi en snak, og finder den løsning, der passer jer bedst.


Til dagligt har vi fire attraktive mødelokaler:

Bøgestrømmen - optimalt for 2-15 personer.

Erik Pock Loungen - optimalt for 2-40 personer.

Gåsetårnsalen - optimalt for 11-80 personer.

Arena Storstrømmen - optimalt for 81-800 personer.


Klik her for at se hvilke type møder vores lokaler kan huse i forhold til opstilling.

Kontakt booking@dgihusetvordingborg.dk ved forespørgsel på møder

Oplys dato, tidspunkt på dagen og cirka antal personer

Mødepakker

Vi tilbyder flere typer pakkeløsninger til jeres møde, som indeholder alt hvad man har brug for i løbet af en dag. Fx tilbyder vi et dagsmøde, hvor der startes med en let morgenbuffet efterfulgt af en lækker frokostservering og kage til eftermiddag. Kildevand og kaffe/the ad libitum er med i prisen og der er selvfølgelig mulighed for, at tilkøbe og tilpasse yderligere ønsker og behov.


Klik her for at se priser på vores forskellige mødepakker.

Lille Mødelokale

Bøgestrømmen

Foreningszonen

Erik Pock Loungen

Gåsetårnsalen

Hallen

Arena Storstrømmen

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk