BEMÆRK!

Vandhuset og saunaen har lukket fra 20. juni til 18. august grundet større reparationer.

Fitness, holdtræninger på land og andre lokaler har åbne i perioden.

Læs mere ved at klikke her.

Priser

Af hensyn til hygiejnen SKAL blebørn  være iført svømmeble OG badebukser med lange ben, når man er i bassinerne.

Begge dele kan købes i receptionen.

Afhold børnefødselsdag hos os - læs mere ved at klikke her!

Forklaring af billettyper og medlemskaber

Enkeltbillet

Gælder ubegrænset i en dag til Vandhuset eller fitness. Kan også benyttes til en af vores mange holdtræninger. Er man 1-2 voksne/65+ år/førtidspensionister med 2-5 børn opnås 20% rabat. Enkeltbillet kan kun købes i receptionens åbningstid (klik her).

Oprettelse og chip-armbånd til 10-turskort, måned og årskort

Fælles for disse er man skal oprettes personligt som bruger i vores system. Dette kan man selv gøre ved at trykke på knappen 'TILMELD' i toppen af siden her. Man kan også gøre det i vores reception - medbring gerne sygesikringskort, som vi kan scanne dine oplysninger fra. Herefter køber man et personligt chip-armbånd, hvor ens medlemskab lægges ind på. Det fungerer som ankomstregistrering og lås til skabe.

ARMBÅNDET KOSTER 79 KR. OG ER ET ENGANGSBELØB.

Pas godt på det - mister du det, skal du købe et nyt.

Klippekort

Gælder i to år fra købsdato. Kan bruges til alle afdelinger af huset. Man kan tage flere personer i samme kategori med ind på sit klippekort og man må gerne låne sit armbånd ud til personer i samme alderskategori eller under. Dette gælder IKKE ved månedsabonnement og årskort - disse er personlige.

Familiekort

Gælder kun for personer i den samme husstand. Der oprettes en "hovedbruger", som skal udpege op til fem andre personer med samme adresse. Hovedbrugeren betaler for medlemskabet og de andre personer betaler ikke noget. Det er ikke et krav man er i biologisk familie med hinanden. Hovedbrugeren og de andre personer skal købe et personligt armbånd. Prisen på et familiekort er fast uanset personernes alder. Personerne kan benytte DGI Husets faciliteter og hold uafhængigt af hinanden.

Abonnement måned

Ved oprettelsen betales der for løbende måned plus en måned. Herefter kan dit betalingskort knyttes til, så abonnementet automatisk betales hver måned.

Evt. opsigelse skal ske senest den 15. i måneden, ellers trækkes der også for den kommende måned.

Kontant måned

Ved oprettelsen betales der for 30 dage og det stopper automatisk herefter. Prisen er en smule højere end abonnement for en måned, da man ikke binder sig på samme måde.

Kontant år

Ved oprettelsen betales der for 365 dage og det stopper automatisk herefter. Der er mulighed for at sætte sit årskort i bero, dog minimum tre uger ad gangen. Ønskes opsigelse af årskort beregnes de brugte påbegyndte måneder ud fra prisen på månedsabonnement og man får refunderet det resterende beløb.

Sauna for fitnessmedlemmer

Fitnessmedlemskaber har adgang til saunaen i bassinområdet. Saunaen har sine egne åbningstider, som kan ses ved at klikke her. Den følger ikke fitnesscenterets åbningstider. Bemærk der kun med fitnessmedlemskab ikke er adgang til bassiner eller saunagus.

Armbånd til 79 kr. i forskellige farver og størrelser

Bassiner, fitnessafdelinger og sauna

Holdtræninger, badminton og bordtennis

Bassinleje

I Vandhuset har vi tre bassiner, som du kan læse mere om ved at klikke her.

Alle priser er pr. time.

Sportsbassinet

Hele bassinet

2.200,-

Baneleje, pr. bane

220,-

Familiebassinet

Hele bassinet

1.100,-

Terapibassinet

Hele bassinet

1.100,-

Hele Vandhuset

Alle tre bassiner inkl. rutsjebane, sauna og livredder

3.300,-

Alle tre bassiner inkl. rutsjebane, sauna og livredder v/ to timer eller flere

2.750,-

Instruktør

Kan fungere både på land og i vand

450,-

Sauna

Inkl. dufte og remedier til gus

495,-

Gusmester 45 min.

425,-

Livredder

Pr. stk.

400,-

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk