Partnere i DGI Netværket 

I DGI Netværket skaber vi stærke bånd gennem fælles oplevelser som sport, events, foredrag og koncerter. 

Vi tror på, at det sociale element er nøglen til at opbygge varige forbindelser på tværs af faggrupper. Vores netværk er ikke baseret på møder, men derimod på dynamiske fællesskaber, der overgår det forretningsmæssige. 

Følgende virksomheder er repræsenteret i DGI Netværket:

VIP PARTNERE:

Møns Bank – altid til at tale med
I Møns Bank skal du ikke vente i ugevis på et møde eller passe i bestemte kasser. Vi behandler alle kunder ens – simpelt hen ved at behandle dem forskelligt...
Vi har korte beslutningsveje og kan derfor på forhånd love:
Nærvær, dialog og høj tilgængelighed.
Stor indsigt og forståelse for lokale forhold.
Kompetent partner i både med- og modgang. 


Du ringer altid direkte til din rådgiver. Vi tager selv telefonen, og vi kan faktisk godt li’ det! Ring til os på 55312400, besøg os på www.moensbank.dk eller kig simpelt hen bare ind i Algade 86 – vi er nabo til STARS :-)

Vi er Danmarks 5. største bank med en unik forretningsmodel, idet vi driver banken udefra- og ind. Det betyder, at vi lokalt træffer alle beslutninger mens vores hovedsæde arbejder for os, og ikke omvendt. Vi er for 20% vedkommende ejet af Spar Nord Fonden, så når det går godt for Spar Nord Bank får Spar Nord Fonden stort udbytte, som vi giver tilbage til forenings- og kulturlivet.

Hos ZBC Vordingborg kan du tage din erhvervsuddannelse med og uden EUX samt HTX eller HHX. Du bliver en del af en stor skole og et ungdomsliv med masser af puls. Du bliver også en del at et nært miljø med lærere, der tager dig alvorligt og lytter til dig. Vi vil gøre alt for at give dig en tid, du aldrig glemmer. En tid med venskaber, studieture, fantastiske
oplevelser på tværs af uddannelser og plads til at være ung. ZBC Vordingborg er en del af et stort campusmiljø med andre uddannelsesinstitutioner.

PREMIUM PARTNERE:

Delicate Coffee leverer skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder i alle størrelser på Sjælland og Øerne. Vi tilbyder en god kaffeoplevelse
på arbejdspladsen, med fokus på kvalitetsprodukter og høj service, da vi selv leverer produkterne i egne biler.

Hos Dit Boligsyn, drevet af Jakob Lorentzen, får du personlig og jordnær service fra start til slut. Som indehaver af en enkeltmandsvirksomhed, er Jakob dedikeret til at hjælpe sælgere, købere og dem, der evt. ønsker at bygge til. Dit Boligsyn specialiserer sig i at udarbejde omfattende rapporter i forbindelse med salg og udlejning af ejendomme, herunder tilstandsrapporter, energimærker og el-installationsrapporter. Som sælger bestemmer man selv, hvem der skal lave ens rapporter - uanset om man bruger en ejendomsmægler eller ej, og i så fald hvilken. Hos Dit Boligsyn er kvalitet og ordentlighed i fokus og der stræbes efter at levere et produkt af højeste kvalitet med både hurtighed og omhyggelighed.

Øernes revision yder rådgivning og hjælper din virksomhed med:
Regnskab & revision
Bogholderi & bogføringssystemer
Løn & administration
Opstart af virksomheder
Digitalisering & IT
Læs mere på www.oernes.dk

- Paraffinhuset er Skandinaviens førende leverandør af alle råvarer til fremstilling af lys, og voks til andre industrielle formål som coating -additiv til asfalt- fødevarer mm.
- Vi leverer alt fra en tankbil med 23 tons flydende varer og til en lille pakke med 1 kg væge eller farve.
- Siden 2022 også egen WEBshop med dag til dag levering til private!


Team Pensionskompagniet – Morten Olsen mobil 22 83 00 41 – mail: morten.olsen@soderbergpartners.dk


Byens skilte og glarmester har eksisteret siden 1991.  Vi beskæftiger os med det meste inden for både glas og
skilte opgaver. Så har du brug for at få skiftet de punkteret ruder, opsat en brusevæg eller er det reklame på din bil, facade eller lignende så
er det naturligvis os du kontakter. Hos os er dit ønske vores mål😊


De Grønne Busser er dit lokale busselskab og vi udfører alle former for turistkørsel. Vi har busser fra 6 til 80 personer og kører indland såvel som udland.
Vores kunder er altid i højsæde og vi bestræber os på at alle kunder skal være tilfredse, for som vi siger " Vi samler kun på tilfredse kunder"


Vi sørger for , at vores kunder får kvalitetssikrede produkter, der kan sælge og repræsentere deres brand.
Det gør vi ved at være specialister i logo varer.
Vi er totalleverandør indenfor profilbeklædning, merchandise, arbejdstøj/sko, tryksager og firmagaver.
Vores vision: Vi vil være den mest attraktive samarbejdspartner for organisationer og virksomheder der ønsker at profilere deres brand
STANDARD PARTNERE:

Vordingborg Vinhandel har et stort udvalg af vin, rom, whisky, portvin & champagne. Derudover har vi en række populærere mærker, som Summerbird,
Elmelund, Lakrids by Bülow, Baks Romkugler og meget mere. Vi klarer vingaven, den flotte gavekurv og har hen over året en masse smagninger inden for vin,
rom, whisky og portvin.
Følg Vordingborg Vinhandel på Facebook eller se www.vordingborgvinhandel.dk – Vi er klar til at hjælpe.


Som en af verdens førende bryggerivirksomheder har Carlsberg en lang tradition for at levere enestående kvalitetsøl og drikkevarer, der beriger sociale sammenkomster og skaber uforglemmelige oplevelser. Deres ekspertise og høje standarder afspejles i hver eneste slurk. Til vores arrangementer i DGI Huset anvender vi Carlsberg til bl.a. både øl og vand, hvilket sikrer en god smagsoplevelse for vores gæster og understreger vores engagement i at levere førsteklasses service og produkter.


El-Comp er din pålidelige elektriker i Vordingborg og Sydsjælland siden 1973. Med en erfaren stab af elinstallatører og en solid tilknytning til det landsdækkende Koble-netværk, tilbyder vi en bred vifte af professionelle tjenester. Uanset om det drejer sig om installation, reparation eller vedligeholdelse, kan du stole på vores ekspertise og pålidelighed. 

Besøg vores hjemmeside for at læse mere: www.el-comp.dk


Klinik A -t - Z tilbyder personlig og grundig behandling inden for akupunktur, zoneterapi, massage og andre terapiformer. Med fokus på individuel helbredelse og kontinuerlig faglig udvikling tilbyder vi skræddersyede behandlinger, der adresserer både krop og sind. 

Besøg vores hjemmeside for mere information om vores behandlinger: www.klinik-a-z.dk