Om DGI Huset Vordingborg

Velkommen til DGI Huset Vordingborg

DGI Huset Vordingborg er dit moderne mødested for kultur, idræt, uddannelse og erhverv

En verden af muligheder

I DGI Huset Vordingborg skaber vi rammerne for et aktivt og meningsfuldt liv for alle aldre. Vi er mere end blot et hus – vi er et samlingspunkt for idræt, kultur, uddannelse, fællesskab og erhvervsliv i Vordingborg Kommune og hele Sydsjælland. Vores ambition er at tilbyde noget for enhver smag, så alle kan finde en sund aktivitet, der motiverer og inspirerer.


Aktiviteter og motion for alle 

Uanset om du er til badminton, bordtennis eller holdtræning, har vi noget for dig. Vi tilbyder et væld af træningsmuligheder både på land og i vand, såsom yoga, CrossGym, biking, seniortræning, mor/barn træning, AquaFit og gravid vandtræning. Vores moderne fitnesscenter er åbent for motionister, pensionister og konkurrenceatleter, der ønsker at træne side om side i en inspirerende og støttende atmosfære.


Foreningernes fællesskab 

DGI Huset Vordingborg er også hjemsted for en bred vifte af kultur- og idrætsforeninger. Her mødes foreninger for at dyrke deres interesser, træne sammen og skabe stærke fællesskaber. 


Faciliteter til erhvervslivet 

Når det kommer til erhvervslivet, er DGI Huset Vordingborg det perfekte sted at afholde møder, konferencer og seminarer. Vores faciliteter er designet til at imødekomme erhvervslivets behov og sikre en professionel og effektiv oplevelse.


Store events og personlige fester 

Vi er også vært for store events som loppemarkeder, koncerter og sportsstævner. Og når det er tid til at fejre en særlig lejlighed, såsom en konfirmation eller en familiebrunch, står vores faciliteter klar til at skabe de perfekte rammer.


Åbenhed og gennemsigtighed 

I DGI Huset ønsker vi at skabe et stærkt og åbent forhold til lokalsamfundet. Vi er åbne omkring vores tilbud og økonomi. I den forbindelse kan du her finde vores årsregnskaber og retningslinjer for god fondsledelse:

God Fondsledelse - DGI Huset Vordingborg
Årsrapport 2023 - Fonden DGI Huset Vordingborg
Årsrapport 2023 - Spring- & Bevægelsescenter


Kom og oplev fællesskabet 

Vi inviterer alle til at opleve, hvad DGI Huset Vordingborg har at tilbyde. Uanset om du er her for at træne, deltage i en event eller holde en fest, glæder vi os til at byde dig velkommen i vores levende og energiske fællesskab.

Velkommen til DGI Huset Vordingborg - hvor fællesskab og aktivitet mødes!

Knap tekst

Vandhuset med sportsbassin, sauna, terapi- og varmtvandsbassiner

Fitnesslokale

Biking lokale

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk