Mor/Baby Træning

Fra onsdag uge 19 2024 starter vi Mor/Baby Træning i DGI Huset Vordingborg. Et eksklusivt hold for gravide med dedikeret instruktør. Er du gravid og ønsker en skånsom og effektiv træningsform, så er dette hold perfekt til dig.

Hvornår: Onsdage klokken 13.00-14.00 med start 8. maj 2024
Varighed: Til og med 26. juni, i alt 8 gange
Pris: Hele perioden kun 500 kr.
Instruktør: Malene Svarre

Efterfødselsholdet Mor/Baby Træning er for dig der gerne vil styrke din krop efter fødsel og som har lyst til at træne sammen med andre mødre og deres babyer. Vi
laver styrkeøvelser til hele kroppen; ben, baller, mave, ryg, arme, skuldre – ofte i kombination med øvelser til kredsløbet og din vejrtrækning, hvilket giver dig et effektivt udbytte.

Vi gør brug af egen kropsvægt og udstyr (elastikker og vægte mm.). Der vil altid være alternativer til øvelser, således det kan skaleres op eller ned eller gøres med baby på armen. Babyer er velkomne, vågne, sovende og som en del af selve træningen.

Vi anbefaler, du tager forbi en sundhedsfaglig inden du deltager på holdet, og at du tidligst deltager efter det obligatoriske 8 ugers lægetjek.

Kom og vær med i den aktive mødregruppe, få din styrke tilbage og få fornyet energi i barselsboblen. Vi glæder os til at se dig og din baby

Tilmeld dig

For at kunne booke tid og deltager i DGI Huset Vordingborgs hold, skal du oprette dig som bruger.