Fit4Life

Styrke- og balancetræning hvor alle kan være med.

Moderat træning for alle


Fit4Life er et allround motionshold med fysioterapeut Lizette Andersen. På Fit4Life får du en alsidig træning, der dækker alle muskelgrupper, herunder ben, arme, ryg, mave og baller. Fit4Life er let styrke, puls, koordination og balance gennem en blanding af øvelser både liggende og stående. Håndvægte og elastikker bruges også for at give variation og effektiv træning.

I slutningen af timen inkluderer vi venepumpeøvelser og afspænding, så du forlader træningen med en følelse af fornyet energi og afspændthed. Øvelserne kan tilpasses så de passer til alles niveauer og evner.

Vi hører god musik kendt fra radioen samt gode gamle klassikere, der giver den rette stemning og motivation under træningen.
Programmet er lettere koreograferet, men så alle kan deltage.

I sommermånederne nyder vi træningen udendørs, men vi rykker indenfor, hvis vejret ikke arter sig samt når vinteren rammer.

Medbring gerne en træningselastik og håndvægte, hvis du har (de kan lånes), samt drikkelse, et håndklæde og en træningsmåtte, hvis vi træner indendørs.


Kom og vær med

Uanset dit træningsniveau eller eventuelle udfordringer, vil Fit4Life give dig en sjov og effektiv træning, der hjælper dig med at opbygge styrke, forbedre din balance og øge din energi - alt dette under kyndig vejledning fra vores instruktør Lizette. Så hop med på holdet og få smil på læben og sved på panden i et godt fællesskab.

Tilmeld dig

For at kunne booke tid og deltager i DGI Huset Vordingborgs hold, skal du oprette dig som bruger.