Dance4Fit

Styrk kroppen, få sved på panden og øg din energi med masser af sjov dans.

Det skal danses væk

Dance4Fit er dansefitness, hvor vi har fokus på styrke og stræk. Vi bevæger os til glad musik, som du helt sikkert kender i forvejen. Det er en blanding af nye hits og gamle klassikere. Træningen er ideel til at få rørt kroppen og er en sjov og effektiv metode til vægttab, øget styrke og mere smidighed. Uanset hvad du ønsker at opnå med træningen, er Dance4Fit en sjov og anderledes måde at få rørt sig på.


Træningen varer 1 time og vores dygtige danseinstruktør sørger for, at du får en motiveret og effektiv træning.


Dansene spænder fra det stille og rolige, hvor vi har fokus på stræk og bevægelse, til de danse, hvor vi får pulsen op og sved på panden. Der vil være fokus på at styrke kroppens muskler, og timen afsluttes med balanceøvelser og udstrækning.


Alle kan være med

Er du til smil på læben og en time, der giver god energi, så kom og dans med. Mød op alene eller med en makker. Vores instruktør sørger for at du får den rette introduktion og at du føler dig komfortabel under træningen.


Vi anbefaler, at du møder op med en flaske vand, behageligt træningstøj, indendørssko og et lille håndklæde. Mød gerne op 10 minutter før træning starter.

Tilmeld dig

For at kunne booke tid og deltager i DGI Huset Vordingborgs hold, skal du oprette dig som bruger.