CrossGym®

Styrk dine muskler, kondition og balance med naturlig træning.


Naturlig styrketræning

Kom alle kroppens muskler igennem til en CrossGym træning. Træningen henvender sig til dig, som ønsker vægttab eller at øge muskelmasse og kondition.


Alle kan være med på vores CrossGym træningshold, da intensitet fastsættes efter dit eget niveau, styrke og kondition. 


Selve træningen varer 1 time og foregår med høj musik. Vi træner med vægtstænger, torv, egen kropsvægt og andre spændende værktøjer.


Træningen består blandt andet af Tabata træning, som er intervaltræning med høj intensitet. Her træner vi forskellige øvelser på høj intensitet i op til 30 sekunder, hvorefter en kort pause finder sted og du rykker til næste øvelse og gentager. Ingen træning er dog ens og du vil opleve mange forskellige sjove øvelser, hvor du får brugt alle kroppens muskler.


Vores kyndige CrossGym instruktør sørger for vejledning gennem hele timen og sikrer, at du får den bedste træning, så du kan tage hjem med en fantastisk tilfredshed efterfølgende.


Effektiv træning i fællesskab

CrossGym er en holdtræning hvor fællesskabet er i fokus. Mød seje træningsmakkere og dan stærke relationer til de andre deltagere på holdet. 


Hvis du finder glæde i at træne målrettet, samtidig med at du giver og modtager motiverende skulderklap til sidemakkeren, så er CrossGym lige noget for dig.


Vi hjælper dig gerne i gang med CrossGym. Om du kommer alene eller med en makker er helt op til dig. Vores instruktører sørger for grundig introduktion og at du føler dig velkommen og får en super god træning.


Vi anbefaler, at du møder op med en flaske vand, behageligt træningstøj, indendørssko og et lille håndklæde. 

Tilmeld dig

For at kunne booke tid og deltager i DGI Huset Vordingborgs hold, skal du oprette dig som bruger.