Instruktører

Disse instruktører kan du møde i Spring- & Bevægelsescenteret

Mathias Karlshøj 

Udviklingschef og Gymnastikinstruktør

Til dagligt fungerer Mathias som Udviklingschef for Spring- & Bevægelsescenteret. Før han blev ansat, har han været efterskolelærer i 10 år og han elsker at undervise børn og unge i gymnastik.
Udover at undervise på efterskole, har Mathias været træner for både bredde- og elite gymnaster igennem mange år.

Mathias siger: ”Jeg elsker gymnastik og har altid gjort det. Jeg drømmer om at så mange børn som muligt, får de samme fede oplevelser med sporten, som jeg har haft. Gymnastik er det fedeste!”

Kamilla Hemmingsen 

Gymastikinstruktør og Lærerstuderende

Til dagligt er Kamilla i gang med at uddanne sig til lærer. I sin fritid dyrker hun elitegymnastik i Herlufsholm og Vintersbølle. Derudover bruger hun også sin tid på at være træner, for 35 skønne micro-mini piger i alderen 8-13 år.
Hun elsker at undervise og give sin kærlighed for gymnastikken, videre til en masse børn.

Kamilla siger: ”Gymnastik er den fedeste sport for mig, fordi man både bliver udfordret mentalt og fysisk. Jeg elsker også fællesskabet og den succesfølelse det giver, når alt det hårde arbejde giver pote!”


Christoffer Vorsaa 

Gymastikinstruktør og Landsholdsgymnast 

Christoffer er gymnastiklærer på Haslev Idrætsefterskole, hvor han bruger sin tid på at lære en masse 10 klasses elever at lave gymnastik. I sin fritid dyrker han elite gymnastik i Køge Bugt gymnastikforening, hvor hans træning har gjort at han er blevet udtaget til Danmarks
Seniorherrelandshold i Teamgym. Derudover bruger han sin tid på at være træner i Roskilde, for en masse juniorpiger i alderen 14-17 år.

Christoffer siger: ”Gymnastik er verdens fedeste sport, fordi man virkelig kan fordybe sig i det, og man kan altid blive bedre. Derudover bliver man også bare mega stærk af det.”

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk