Åbent Springcenter

I DGI Husets Spring- & Bevægelsescenter afholder vi "Åbent Springcenter" på søndage i ulige uger.

HVAD ER "ÅBENT SPRINGCENTER"?  

”Åbent springcenter” er for alle som har lyst til at hygge sig med spring og leg i Sydsjællands fedeste Spring- & Bevægelsescenter.

Der er mulighed for at træne lige det som du har lyst til, det er dog under ledelse af de gymnastikinstruktører, der er til stede i springcenteret. Vi starter altid træningen op med lidt fælles opvarmning, så kroppen er klar til at springe.

Så har du lyst til at prøve, skal du endelig møde op!

HVEM KAN DELTAGE?

Alle kan deltage i Åbent Springcenter. Hvis du er under 10 år skal du være ledsaget af en voksen.   Er du fyldt 10 år, er du velkommen til at komme uden en voksen. Der vil altid være kvalificerede gymnastikinstruktører i centeret.


NIVEAU OG SIKKERHED

Om du øvet eller nybegynder, så er du velkommen til ”Åbent springcenter”. Der skal være plads til alle aldre og niveauer.
Det er altid de gymnastiktrænere som er i springcenteret, der bestemmer og vurderer om sikkerheden er på plads.
Så derfor skal man altid følge deres anvisninger. Hvis man ikke gør det, kan vi blive nød til
at stoppe træningen for den eller disse personer.


TIDSRUM

Kl. 09.00 - 10.00: Børn op til 6 år. 

Kl. 10.00 - 12.00: Børn fra 7 år og opefter.

Det er vigtigt, at man er der fra start, så man er med til opvarmningen. 


PRIS

Forhåndstilmelding: 40 kr.
Betaling ved ankomst (hvis ikke udsolgt på forhånd): 50 kr.
10-turskort kan købes for 350 kr. 


FORHÅNDSTILMELDING OG 10-TURSKORT

Begge dele kræver deltageren er oprettet i vores bookingsystem, som kan gøres ved at trykke på 'TILMELD' øverst på siden her.

10-turskort kræver køb af chiparmbånd til 75 kr. i DGI Husets reception, som er et engangsbeløb. Mister du armbåndet skal der købes et nyt og tilbagelevering af armbånd refunderes ikke. Allerede eksisterende armbånd, som man fx bruger til Vandhuset og fitness, kan godt benyttes til Åbent Springcenter.

På dagen skal der tjekkes ind på terminalen i Springcenteret.


Forhåndstilmelding skal bookes via linket herunder senest klokken 21.00 dagen før. Man kan få refunderet sin forhåndstilmelding på 40 kr. eller sit klip, hvis man afmelder sig senest klokken 21.00 dagen før. Efter klokken 21.00 refunderes ingen af delene. De 40 kr. udbetales ikke til ens bankkonto, men til sin profil i bookingsystemet og kan benyttes til et andet køb.


Forhåndstilmeld til Åbent Springcenter her

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk