Reunion Fest den 1. juni 2024

En aften fyldt med nostalgi, hits og gode minder

Nu også muligt at købe billet uden spisning, som giver adgang fra kl. 21.00. 

Køb nederst på siden her (stadig muligt at købe billet med spisning).

Se barkortet ved at klikke her (forbehold for mindre ændringer)

Alle er velkommen til en nostalgisk og forrygende aften i DGI Huset Vordingborg lørdag den 1. juni 2024 kl. 17 til 01!

- Genoplev ungdomsårene i 80'er og 90'erne med vennegruppen, de tidligere klassekammerater, det gamle sportshold eller saml vennerne til en fantastisk aften. 

- DJ Aligator, Back To Back, Cruise Band og DJ Kæmpe giver den gas fra scenen og vil spille op til fest og farver.

- Lækker hjemmelavet tre retters buffet fra DGI Husets køkken: Først rejecocktail, så kyllingesteg og glaseret hamburgerryg med lækkert tilbehør og til sidst en god rabarbertrifli. 

- Opdækning i Arena Storstrømmen på langborde med flot oppyntning.

- Stort udvalg i baren (selvfølgelig med "drinks fra dengang").

- Støt et godt formål, da vi donerer 10 kr. pr. solgt billet til Børnecancerfonden!

ENTRÉPRIS 599 KR. (excl. gebyr) INKL. SPISNING!


Egne drikkevarer må ikke medbringes.

Køb dit barkort på forhånd og spar 10%!

Aldersgrænse 18+ år.

EN STOR FEST I VENTE ...

Stemningen bliver i top med flere hundrede gæster. Med de store navne på plakaten håber vi at genopleve 80'er og 90'erne som dengang vi festede på Prinsen i Vordingborg, dansede på Chevy i Præstø eller fyrede den af på Mern-Disk! Har man ikke slået sine folder disse steder, er man i den grad stadig velkommen til at deltage i REUNION FESTEN.

DJ ALIGATOR er en af de største DJs i Danmark. Når DJ Aligator går på scenen bliver det med et festfyrværkeri af lys, fløjter og basarm til de verdenskendte hits som "The Whistle Song", "Lollipop", og "Doggy Style".

BACK TO BACK består af Morten Remar og Nis Bøgvad og bringer hits som "Jonathan" og "En Som Dig" samt andre lækre poptoner til festen. Back to Back akkompagneres af Cruise Band.

CRUISE BAND er kendt i lokalområdet og dannede tit rammen om de mange gymnasie- og handelsskolefester i Vordingborg. Med 16 år på bagen er Cruise Band et af de mest rutinerede show- og coverbands i Danmark med et repertoire af alle de fede hits. 

DJ KÆMPE har spillet til utallige privatfester og gymnasiefester i lokalområdet. Hans virke som DJ startede i 80'erne på Diskotek Prinsen i Vordingborg og vil derfor skabe den perfekte stemning fra start af og under maden. Han spiller desuden i pauserne mellem de tre ovenstående artister og vil slutte festen af.

BAREN

Drikkevarer købes i baren på aftenen. Vi modtager kontant, kort og MobilePay. Der kan købes enkeltvis efter listepriser eller man kan købe barkort med 10 kryds til 500 kr. Krydsene står på et fysisk klippekort der udleveres på aftenen. Ubrugte klip refunderes ikke.

Specifik beskrivelse af baren med indhold og priser offentliggøres senere. Der vil være øl, drinks, vin, shots, sodavand osv.

KØB BARKORT PÅ FORHÅND

Barkort med 10 kryds kan købes forud via Ticketmaster til og med den 31. maj. Det koster kun 450 kr. (inkl. gebyr) ved køb på forhånd og kan benyttes til køb af ALLE typer drikkevarer i baren. Kortet vil koste 500 kr. på aftenen og du sparer dermed 10%. Ubrugte klip refunderes ikke.


Har en anden person købt din entrébillet kan du godt selv købe barkort med din egen Ticketmaster profil.

630 deltagere til oktoberfest i 2023. Setuppet bliver stort set det samme til Reunion Festen, men selvfølgelig med anden oppyntning.

FORDELING AF PLADSER

Ved køb af billetter vælges hvilket bord man vil sidde ved. På aftenen fordeles pladser på bordet efter først-til-mølle blandt dem med bestilling til samme bord. Vil man være sikker på at sidde sammen skal alle billetter altså købes i samme bestilling.


Erfaringen fra tidligere lignende større fester vi har afholdt er bordplanen "ophører" efter maden, da folk begynder at mødes på kryds og tværs, være på dansegulvet osv. Vær derfor ikke bekymret for du ikke vil mødes med andre grupper du kender på aftenen som har billet til et andet bord - det vil du helt sikkert!


Ved ankomst på dagen viser du dine Ticketmaster billetter i døren som scannes, hvorefter armbånd påsættes.

SÆRLIGT FOR GRUPPER PÅ OVER 15 PERSONER

For bedst muligt at få bordplanen til at gå op har vi på forhånd spærret bord 4 og 6 for grupper over 15 personer. Hvis i forventer at være det bedes i henvende jer til booking@dgihusetvordingborg.dk for nærmere info om billetkøb.

Vejledende salsplan

GARDEROBE

Der vil være bemandet garderobe hele aften mod mindre betaling.

HANDICAPPLADSER

Sælges kun via Ticketmaster Servicecenter på telefon 38481630.

FORTRYD KØB

Købte billetter refunderes ikke, men kan videresælges samlet eller enkeltvis gennem Ticketmasters resale-system efter deres gældende regler.

I tilfælde af aflysning refunderes det fulde beløb til den oprindelige billetkøber.

SPØRGSMÅL

Hvis spørgsmål eller tvivl om noget, skriv til booking@dgihusetvordingborg.dk.

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk