Oktoberfest i DGI Huset den 22/10-22

Das größte Oktoberfest am Sydsjælland!

OVER 400 HAR ALLEREDE KØBT BILLET!

Alle er velkommen til årets brag af en fest i DGI Huset lørdag den 22. oktober 2022 kl. 17 til 00!

- Bierhalle med langborde og flot oppyntning.

- Live partyband fra start til slut.

- En lækker kalve-wienerscnitzel mit alles tilbehør fra DGI Husets køkken (skriv til os ved ønske om vegetar).

- Stemning som var man i München.

- Dørene og ølhanerne åbner kl. 16.30.

ENTRÉPRIS 350 KR. INKL. ALT OVENSTÅENDE.

Forskellige drikkevarer købes i baren til gode priser på aftenen - selvfølgelig med mulighed for fadøl i 1-liters-krus. Barkonceptet og priser kan ses nederst på denne side.

KØB BILLET HER

Se salsplan længere nede på siden her.

Ved køb af 20 eller flere billetter i samme navn gives der yderligere 10% på klippekort til baren ved første køb. Læs mere længere nede på siden her.

Hvis i ønsker at være flere personer end hvad der er ledige pladser på et bord, kontakt da booking@dgihusetvordingborg.dk.


Ved ønske om køb af billetter som virksomhed (moms kan trækkes fra) kontakt da booking@dgihusetvordingborg.dk.


Eventuelle generelle spørgsmål omkring arrangementet og ønske om vegetar sendes ligeledes til booking@dgihusetvordingborg.dk.


Dresscode

Lederhosen, kjoler, fletninger og så videre er ikke obligatorisk. Du kan komme som du er, men stemningen bliver bare meget federe for dig selv og andre med udklædning!

Se og få fortalt hvordan festen bliver her!

Maden kommer fra DGI Husets eget køkken - testen er godkendt!

Xlent partyband spiller op til dans og fællessang - se video af dem her.

FORDELING AF PLADSER

Når du køber billet skal du vælge hvilket bord du ønsker at sidde ved. Hvert langbord er opkaldt efter en tysk by og har 42 pladser. Disse pladser fordeles efter først-til-mølle for dem med billet til samme bord. På denne måde sikres det bedst muligt, at du kan sidde sammen med dem du køber billet for, eller hvis du har venner der køber billet for sig selv, som vil sidde samme sted som dig. Så skal de altså købe billet til samme bord.

Det er IKKE muligt at bytte til et andet bord efter billetten er købt. Der kan mingles ved baren og dansegulvet - og som aftenen skrider frem højst sandsynligt også omkring de forskellige borde.

Køber du billet for andre behøver de ikke gå ind samtidig med dig på aftenen. Ved ankomst på dagen viser du din kvittering i døren og får tildelt antal armbånd svarende til antal billetter du har købt. Herefter kan du gå ud af hallen og give dine armbånd videre.

BILLETKØB KAN IKKE FOTRYDES ELLER BYTTES TIL ET ANDET BORD!

I tilfælde af aflysning refunderes det fulde beløb til den oprindelige billetkøber.

BARPRISER

Drikkevarer købes på aftenen i baren. Der kan betales med kontant, kort og MobilePay.


Der kan købes drikkevarer enkeltvis efter listepriser eller man kan købe klippekort. Klippene står som kryds på det fysiske klippekort der udleveres. Ubrugte klip refunderes ikke.


5 klip (plus et liter krus) koster 250 kr., svarende til en besparelse på 10% i forhold til listepriserne.


10 klip (plus et ekstra gratis klip og et liter krus) koster 500 kr., svarende til en besparelse på 15% i forhold til listepriserne.


Ved køb af 10 klip koster fx en liter fadøl altså 90 kr. og en 0,4 liter long drink (cocktail) 45 kr.

Ved køb af 20 eller flere entrébilletter gives yderligere 10% rabat på klippekort til baren første gang. Altså 5 klip (plus et liter krus) for 225 kr. og 10 klip (plus et bonusklip og et liter krus) for 450 kr.

Specielle kort til dette udleveres på aftenen til personen der har bestilt billetterne, som deler dem rundt i sit selskab. Hver person kan benytte denne rabat i baren en gang og herefter er det normalpriserne som gælder.

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk