Mick Øgendahl: Bad Boy

Bad Boy'en fra Falster ham selv, Mick Øgendahl, kommer forbi med sit nye oneman-show!

Tilbage i februar 2024 havde vi besøg af Mick Øgendahl, hvor han testede materiale og jokes af til dette kommende show, som har premiere til september 2024, hvorefter en større landsdækkende turné følger med allerede mange udsolgte byer. Onsdag den 9. april 2025 rammer turnéen DGI Huset Vordingborg!

"Mit kommende show skal først og fremmest være sjovt. Det er drevet af nysgerrighed og skepsis. Et mentalt frikvarter, hvor den evige sociale kontrol må vige pladsen for den frie tanke. Noget kan nemlig godt være rigtigt, selvom det er HELT forkert", lyder det fra Bad Boy'en selv.

Så lad de fine fornemmelser blive hjemme og gør dig klar til at vælte rundt i porcelænsbutikken med nationens evige elefant: Mick Øgendahl. Det bliver klumpet og uelegant – men frem for alt SJOVT!

Onsdag 9. april 2025 kl. 19.30

Dørene åbner kl. 18.30.

Showet forventes at vare 2 x ca. 40 min. med 20 minutters pause.

Billetpris 395-495 kr. + billetgebyr

Ticketmaster opkræver et gebyr på 30 kr. pr. billet samt 10 kr. pr. ordre uanset antal billetter.

OBS: Række 13-27 på gulvet opsættes kun hvis billetsalget på række 1-12 og tribunen tillader det.

Kun mobile billetter

Dette arrangement er "mobile only". Det betyder billetten er 100% digital og ligger i Ticketmaster app’en eller på din profil på Ticketmaster.dk, hvor den skal scannes fra ved indgangen på aftenen. Du får ikke tilsendt billetten på mail. Læs mere om Mobile Only ved at klikke her.

Vejledende salsplan

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk