Loppemarked 5. oktober

Stort indendørs loppemarked med fri entré!

Stand kan købes nederst på siden her.

Læs venligst alt nedenstående først!

Opdatering 23. juli:

UDSOLGT! 88 ud af 88 stande solgt

Vi er klar med endnu et loppemarked her i DGI Huset. Det foregår indendørs i Arena Storstrømmen med plads til 88 stande!

Lørdag den 5. oktober

kl. 10 til 14 med FRI ENTRÉ

Pris for stand: 200 kr. pr. stand inkl. lån af et 180x75 cm. bord, stole og en kyllingesandwich til frokost.

FORDELING AF STANDE

DGI Huset står for placering og fordeling af alle stande.


Har du bestilt to eller flere stande:

Disse vil blive placeret i den forreste del af hallen målt fra hovedindgangen. Der vil stå navn på bordene, så det sikres de er ved siden af hinanden.


Har du bestilt en stand:

Disse vil blive placeret i den bagerste del af hallen målt fra hovedindgangen. Der vil IKKE stå navn på bordene, så det er først-til-mølle. Hovedindgangen vil blive åbnet som den første og herefter indgangene til aflæsning.


Flere personer må gerne dele en stand.

ANDEN INFO

Opstilling kan ske fra kl. 8.00 begge dage. Hovedindgangen vil blive åbnet som den første og herefter indgangene til aflæsning.


En stand vil være 3 meter i bredden og 1,75 meter i dybden. Man må gerne medbringe sit eget tøjstativ, ekstra bord og andet til sin stand, men sørg selvfølgelig for at holde dig inden for dit område.


Der må ikke sælges/gives madvarer ud fra standene.


Der må ikke benyttes strøm på standene (dog ok til batteri).


Køb af stand kan ikke refunderes, men kan godt sælges videre til en anden, som man selv står for at gøre. Oplys venligst til booking@dgihusetvordingborg.dk hvis dette gøres.


Ved spørgsmål, kontakt booking@dgihusetvordingborg.dk.

OPFORDRING TIL STANDHOLDERE

Del begivenheden i dit netværk, så vi får så mange som muligt gjort opmærksom på loppemarkedet = flere besøgende = mere salg!Klik på nedenstående knap for at komme til bestilling af stand:

Køb stand ved at klikke her

Plantegning over stande

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk