Julefrokost i DGI Huset 25. november 2023

Den største julefrokost på Sydsjælland med stjernenavne!

Over 300 har købt billet og over 100 fra virksomheder har reserveret plads!

Alle er velkommen til en fantastisk aften i DGI Huset lørdag den 25. november 2023 kl. 17 til 01!

- Den oplagte julefest for virksomheder, men private er lige så velkomne!

- Lis Sørensen, Michelsen & Bramsen (tidl. Tøsedrengene), MC Einar og Cruise Band + DJ spiller op til dans og fællesang.

- Lækker hjemmelavet julebuffet fra DGI Husets køkken.

- Opdækning i vores store hal på langborde med flot oppyntning.

- Stort udvalg i baren.

ENTRÉPRIS 799 KR. (excl. gebyr) INKL. MENU.

For virksomheder: 639,20 kr. excl. moms.


Egne drikkevarer må ikke medbringes.

Køb dit bar-klippekort på forhånd og spar 10%!

Aldersgrænse 18+ år.

EN STOR FEST OG MENU I VENTE ...

Stemningen bliver i top med op til 720 spisende gæster. Med de store navne på plakaten håber vi at genoplive fælles firmajulefrokost (også med private) i Vordingborg. Der serveres en klassisk dansk julemenu med alt hvad hjertet begærer, og virksomhedernes ansatte eller private selskaber kommer selvfølgelig til at sidde sammen ved bordene i den store julepyntede hal.

 • Sild (hvide og karry).
 • Fiskefilet m/ remoulade og citron.
 • Æg, rejer og mayonnaise.
 • Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges.
 • Hjemmelavet ribbensteg.
 • Hjemmelavet rødkål.
 • Hjemmelavede frikadeller med agurkesalat.
 • Røget andebryst i rødkålssalat med appelsin
 • Leverpostej med bacon, champignon og rødbeder.
 • Brød og smør.
 • Hjemmelavet ris á la mande.
 • Hjemmelavet kirsebærsauce.

LIS SØRENSEN kræver for de fleste ingen større præsentation. Hendes imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra fire årtier som "Fuld af Nattens Stjerner", "Tæt på Ækvator", "Mine Øjne De Skal Se" og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

MICHELSEN & BRAMSEN (TIDL. TØSEDRENGENE) bringer hits som "Jeg vil la’ lyset brænde", "Sig du kan li’ mig" og mange flere tilbage til scenen foran et publikum, der stadig hylder 80’erne og 90’ernes musikalske storhedstid.

MC EINAR sætter gang i den formentlig største julefrokost i Vordingborg fra kl. 20:00 og indtil da er der glad julestemning fra scenen med DJ. MC Einar er kendt for bl.a. ”Jul det’ cool”, som er en af de mest spillede julenumre i dansk radio.

CRUISE BAND akkompagnerer alle tre ovenstående artister og er med 16 år på bagen et af de mest rutinerede show- og coverbands i Danmark. Derudover står de for at afslutte aftenen med en masse hits.

BAREN

Drikkevarer købes i baren på aftenen. Vi modtager kontant, kort og MobilePay. Der kan købes enkeltvis efter listepriser eller man kan købe bar-klippekort med 10 klip til 500 kr. Klippene står som kryds på et fysisk klippekort der udleveres på aftenen. Ubrugte klip refunderes ikke.

Specifik beskrivelse af baren med indhold og priser offentliggøres senere. Der vil være øl, drinks, vin, shots, snaps, sodavand osv.

KØB BAR-KLIPPEKORT PÅ FORHÅND

Klippekort med 10 klip kan købes forud via Ticketmaster til og med den 11. november. Det koster kun 450 kr. (inkl. gebyr) ved køb på forhånd og kan benyttes til køb af ALLE typer drikkevarer i baren. Kortet har en værdi ved 10 klip på 500 kr. Du sparer dermed 10%. Ubrugte klip refunderes ikke.


Har en anden person købt din entrébillet kan du godt selv købe klippekortet med din egen Ticketmaster profil. Klippekortet fungerer som en QR-kode, der scannes i baren og kan scannes 10 gange. Husk derfor at have ladet din mobil godt op på aftenen eller print billetten ud.

500 deltagere til oktoberfest i 2022. Setuppet bliver stort set det samme til julefrokost 2023.

FORDELING AF PLADSER

DGI Huset sørger for bordplan. Hvis i vil være sikre på at sidde sammen skal alle billetter købes i samme bestilling. Er man alligevel to eller flere grupper som har bestilt i forskellige navne og vil sidde sammen, skriv til os på booking@dgihusetvordingborg.dk og vi vil forsøge bedst muligt at sætte jer sammen.


Ved ankomst på dagen viser du dine Ticketmaster billetter i døren som scannes, hvorefter armbånd påsættes.


FOR VIRKSOMHEDER:

I tilfælde af udsolgt vil andre virksomheder eller privatpersoner sidde ved samme bord som jer, for at vi kan fylde alle borde ud. Hvis man er præcis 42 eller 48 deltagere kan man godt få sit eget bord.

"VI VED IKKE HVOR MANGE VI BLIVER"

Hvis i er en virksomhed tager vi selvfølgelig hensyn til i ikke skal betale for alle med det samme. Skriv til booking@dgihusetvordingborg.dk og reservér ønskede antal pladser. Herefter aftales det hvornår i skal melde endeligt antal personer tilbage.

Vejledende salsplan

GARDEROBE

Vil være bemandet til 20 kr. pr. del.

HANDICAPPLADSER

Sælges kun via Ticketmaster Servicecenter på telefon 38481630.

FORTRYD KØB

Købte billetter refunderes ikke, men kan videresælges samlet eller enkeltvis gennem Ticketmasters resale-system efter deres gældende regler.

I tilfælde af aflysning refunderes det fulde beløb til den oprindelige billetkøber.

SPØRGSMÅL

Hvis spørgsmål eller tvivl om noget, skriv til booking@dgihusetvordingborg.dk.

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk