Massage og kropsterapi

Du har mulighed for at bestille tid til kropsterapi og massage her i DGI Huset! Vi har en kropsterapeut og en massør tilknyttet, som står klar til at give behandlinger på udvalgte dage.


Der kan ikke bookes tid gennem DGI Husets bookingsystem eller vores personale. Det skal foregå gennem deres egne hjemmesider.


Læs mere om hvad de tilbyder og priser herunder:

Massør, Heidi-Louise Rasmussen

"Ved mig kan du både få en afstressende massage og få smertelindret en frossen skulder, tennisalbue, hælspore med mere. Jeg er lægeeksamineret fysiurgisk massør og snart også uddannet sportsmassør. Jeg yder en dybdegående fysiurgisk massage, som er en smertelindrende behandling til muskulære problematikker. 

Jeg benytter mig af dybe tryk, pulsering og stræk samt værktøjer som gua sha, cupping, kinesio tapning og sports-akupunktur. Jeg glæder mig til at behandle dig."


Hjemmeside: https://www.facebook.com/massorheidilouise

Telefon: 60 22 28 31

KLIK HER FOR AT BOOKE TID HOS HEIDI

Kropsterapeut, Karsten Kristensen

"”Jeg tilbyder Body SDS-behandlinger, der hjælper med at forbedre din fysiske tilstand og psykiske balance. Behandlingen er for dig, der døjer med smerter fx på grund af sportsskader, forstuvninger, gigt eller piskesmæld. Eller hvis du generelt har ondt i ryggen, nakken, hovedet eller er stresset.

Du kan også have glæde af behandlingen, hvis du ønsker at styrke din krop og mentale sundhed. De teknikker jeg bruger skaber flow i kroppen, afspænder musklerne og frigør leddene, så du får et øget velvære og slipper af med dine smerter."


Hjemmeside: https://bodycompany.dk/

Telefon: 21 86 76 32

KLIK HER FOR AT BOOKE TID HOS KARSTEN

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk