Ændringer og ny hjemmeside

12. juni 2020

Udsigterne til en åbning af DGI Huset og den indendørs foreningsidræt var lange, men heldigvis har vi fået lov til at åbne en del før først antaget. Det forpligter dog også, og vi håber alle stadig vil fokusere på god hygiejne og at holde passende afstand til hinanden - vi vil i hvert fald gøre vores!


Siden DGI Huset blev lukket for gæster den 12. marts har personalet brugt tiden på oprydning og rengøring i huset. Der har også været gang i de lokale håndværkere, som har givet huset en overhaling hvor tiltrængt.


Retningslinjer fra regeringen
Åbningen af huset bliver i henhold til anbefalede retningslinjer fra Kulturministeriet.
Fitnesscenteret, badminton og bordtennis er det første, som åbner her i DGI Huset.
De vigtigste retningslinjer om dette er fokus på god afstand mellem maskiner og personer, synlig rengøring og så lidt berøring af overflader som muligt. Vi gør alt vores for, at dette bliver overholdt og forventer jer brugere vil hjælpe os med dette.

Retningslinjerne fra Kulturministeriet kan læses ved at klikke her.


Nedlukningen er også blevet brugt på, at rydde op og justere administrative opgaver i form af vores produkter, priser og retningslinjer. Huset starter på en måde lidt forfra, men meget vil stadig være genkendeligt. 


De vigtigste ændringer er listet op herunder.

Ny hjemmeside

Velkommen til vores spritnye hjemmeside! Den skulle gerne være langt mere brugervenlig og overskuelig end den gamle. Der kan være mangler og behov for opdatering her i opstarten - særligt på tablet og smartphone vil siden måske ikke fungere helt optimalt endnu. Det er gået meget stærkt de sidste par dage med opsætning og konverteringen fra den gamle hjemmeside. Der vil blive opdateret løbende over de næste par dage.

Opdateret bookingsystem

Bookingsystemet  har fået en visuel opdatering. Lige som med hjemmesiden her kan der stadig være mindre fejl i layoutet, men siden skulle gerne fungerer. Brugernavne, medlemsnumre og kodeord er de samme som inden nedlukningen. Men kommer til bookingsystemet ved at klikke på 'TILMELD' i toppen af siden her.

Maskot

Som det ses på forsiden har vi fået en ny ven af huset. Han hedder Geo Gås og er en ny visuel identitet for huset. Vi glæder os til at føre ham ud i livet og møde alle vores brugere.

Priser generelt

Priserne som vises på den nye hjemmeside og i bookingsystemet er gældende fra den 13. juni 2020.

Betaling af månedsabonnement
Alle månedsabonnementer er blevet udfaset indover nedlukningen og man skal derfor købe et nyt, når huset åbner igen. Man skal nu knytte et betalingskort til sin bruger i vores bookingsystem, som automatisk trækker et beløb, når betaling skal ske. Man har altså nu også selv ansvar for, at opsige sit abonnement og afmelde sit kort, som fortsat skal ske inden den 15. i måneden. Opsigelsesvarsel er ændret fra løbende måned til løbende måned + en måned.

Betaling af klippekort og årskort sker fortsat som en engangsbetaling.

Holdtræninger - LandHold og VandHold

Der vil blive indført betaling på de fleste af vores holdtræninger i form af klippekort. CrossGym, AquaFit og AquaPunkt vil vi fortsat tilbyde uden ekstra betaling, hvis man har månedsabonnement eller årskort. Dem som havde årskort inden nedlukningen vil fortsat kunne træne frit på alle hold indtil kortet skal fornyes. 

Bemærk, at holdtræninger først starter igen efter sommerferien.


Personlig træning og kostvejledning

Med tre uddannede instruktører kan vi nu tilbyde dette. Det kommer til at ligge under fanen 'Træning'.

Afholdelse af møder i vores lokaler

Vi oplevede stor efterspørgsel på dette indover efteråret og vinteren, men corona-nedlukningen satte desværre en stopper for det. Der er nu blevet udformet standarder for, hvordan vi kan tilbyde lokaler til afholdelse af møder kombineret med forplejning. Læs mere under fanen 'Arrangementer'.

Afholdelse af private fester i vores lokaler

Vi oplevede også stor efterspørgsel på dette indover efteråret og vinteren, og særligt konfirmationer satte corona-nedlukningen en stopper for. Der er nu blevet udformet standarder for, hvordan vi kan tilbyde lokaler til afholdelse af private fester - alt fra brunch, barnedåb, fødselsdage og konfirmationer. Læs mere under fanen 'Arrangmenter'.

Mad i og ud af huset

Der er nu også standarder og priser for hvad vores køkken kan levere. Det kan både være pølsehorn til en børnefødselsdag i Vandhuset eller levering af en lækker kage til fødselsdagsfesten hjemme i privaten. Læs mere under fanen 'Priser'.

Køb af reklameplads på pylonen

Storskærmen ude ved vejkrydset er en attraktiv reklameplads. Læs mere om køb af plads her under fanen 'Priser'.

Nye lokalenavne

Vi har over tid oplevet, at nogle af navnene på vores lokaler i huset, som var opkaldt efter farvandene i lokalområdet, skabte mere forvirring end gavn. Derfor er de nu blevet omdøbt til mere enkle og lige til navne, som kan ses under fanen 'Om DGI Huset' og i vores bookingsystem.

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 30 03 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk