Nyt rum til CrossGym og biking

Når DGI Huset igen må åbne for offentligheden, bliver det med et spritnyt og moderne lokale dedikeret til CrossGym og biking, der ligger i forbindelse med det allerede eksisterende fitnesscenter. Det har tidligere været et råt lagerlokale, men er nu klart til at tage imod motionshungrende gæster og holdtræninger. 


Lokalet er delt i to, hvor der i den ene halvdel er en masse fedt udstyr til CrossGym i form af både klatrestativ med reb, forskellige cardiomaskiner og en turf til at skubbe slæder. I den anden halvdel er der opstillet 16 moderne bikingcykler.


Der blev i efteråret 2020 tog en lokal fotograf nogle flotte billeder af forskellige idrætsudøvere her fra DGI Huset, som er blevet printet i stor størrelse, der pynter flot i lokalet. Desuden er blevet sat to store vinduer op, som giver godt lys og flot udsigt udover Iselinge Godset.


Prismæssigt kommer lokalet til at blive en del af vores månedsabonnement og årskort, hvis man blot vil benytte det på egen hånd. CrossGym holdene, der tidligere har foregået i Hallen, vil fremover foregå i dette lokale og tilmelding vil ligeledes være en del af månedsabonnement og årskort. Bikinghold vil koste et klip.


Vi glæder os til at få taget lokalet i brug af vores gæster!

crossgym lokale

Indgangen til det nye lokale

crossgym cykler

Området til biking

crossgym område

Området til CrossGym

crossgym udstyr

Udstyr, maskiner og billeder på væggen

crossgym turf

Turf til slæder

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk