Invitation til officiel åbning af det nye Spring- & Bevægelsescenter

Åbningen af det helt unikke Spring- & Bevægelsescenter nærmer sig med hastige skridt og vi kan næsten ikke vente med at åbne dørene til det nye center,  som er et ægte mekka for gymnastik, spring og bevægelse. 


Vi åbner dørene til det spritnye Spring- & Bevægelsescenter 

fredag d. 26. januar kl. 16.00 


Det næsten 1.900 kvm store Spring- & Bevægelsescenter er klar til at tage imod en masse glade gymnaster og børn, unge og voksne i bevægelse, til glæde for alle Vordingborg Kommunes borgere og vores region generelt.

Vent bare til I ser det nye center! Kom og oplev en 31 meter lang fast track bane, en sej air track bane, fiberbane, stort rytmegulv, en løsskumsgrav, 6 stor-trampoliner og ikke mindst 3 springgrave.

Spring- & Bevægelsescenteret har desuden fået installeret et super fedt musikanlæg og man kan nyde det hele fra den lækre lounge på 1. salen, når man har brug for en pause.

Vi ser frem til at byde alle gymnastikglade ansigter velkommen i vores nye center! Glæd jer til at opleve en verden af bevægelse og sjov hos os i det nye Spring- & Bevægelsescenter. 


Etablering af det nye Spring- & Bevægelsescenter

Et glimt af faciliteter i Spring- & Bevægelsescenteret

Trampoliner og springgrav 

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk