Corona info

Opdateret 31. juli 2021


Info om DGI Huset længere nede på siden.

KVIKTEST, PCR-TEST OG VACCINATION I DGI HUSET

Kviktest udføres med den korte pind i næsen uden tidsbestilling alle ugens dage - også lørdag og søndag - kl. 8 til 20. Kviktest er placeret rundt om bygningen op mod kunststofbanen ved den røde pil.


PCR-test udføres i halsen uden tidsbestilling mandag, onsdag og torsdag kl. 8 til 18. PCR-test er placeret på hjørnet af halbygningen ved den grønne pil.


Vaccination foregå på udvalgte dage med personlig indkaldelse og tidsbestilling via Region Sjælland. Vaccination er placeret til højre for hovedindgangen ved den gule pil.


Man skal altså IKKE igennem DGI Husets hovedindgang hverken ved test eller vaccination.

DGI Huset lægger blot lokaler til test og vaccination - alt andet info kan ses hos Falck, Vordingborg Kommune og Region Sjælland.

FØLGENDE GÆLDER FRA 1/8 TIL OG MED 31/8:

CORONAPAS

Dette skal man kun have som bruger af fitness, da man kan risikere at skulle vise det ved en stikprøvekontrol af DGI Husets personale.

Et coronapas er en dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, tidligere smittet eller testet negativ med kviktest (inden for de seneste 72 timer) eller PCR-testet (inden for de seneste 96 timer). Hvis du har fået første vaccinationsstik, så gælder dette også som coronapas i 14 til 42 dage efter stikket.

FRITAGELSE FOR CORONAPAS

- Under 18 år.

- Af personlige årsager. I dette tilfælde skal der fremvises gyldig dokumentation på det.

VANDHUSET, FITNESSCENTER, LANDHOLD OG VANDHOLD
Offentligt åbent for alle. Se åbningstider ved at klikke her.
Tilmelding til hold skal ske via vores bookingsystem.

Der vil være mulighed for omklædning og bad for fitness-gæster i Vandhusets omklædningsrum.


FORENINGER OG KLUBBER
Har adgang til husets faciliteter efter aftale med ledelsen.

MØDER OG ANDRE ARRANGEMENTER
Kan afholdes og bookes med et forsamlingsforbud efter lokalets størrelse svarende til to kvadratmeter per person, hvis man i det væsentlige sidder ned.


FORSAMLINGSFORBUD

Der er begrænsning på antal personer i hvert bassin / fitnessområde / lokale / omklædningsrum.


Det er vigtigt at understrege, at alt ovenstående kan ændre sig med kort varsel og det hele er forbundet med visse usikkerheder.

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk