Ændringer og tilføjelser

!!! 20% RABAT PÅ KLIPPEKORT OG ÅRSKORT DEN 11.+12.+13. FEBRUAR !!!

I forbindelse med genåbningen af Vandhuset er følgende indført:

LandHold inkluderet

Vores holdtræninger Biking, CrossGym, Yoga, HathaYoga, Stræk og Balance, Dance4Fit og Fit4Life er nu inkluderet i Fitness og Combi plus de nye All In og Familiekort.

Der afvikles holdtræninger alle ugens dage fra morgen til aften, så der er noget for enhver smag! Tilmelding skal ske via vores bookingsystem.


Tilmeldinger til hold (tilføjet 12. februar)

Fremover vil man kunne booke sig på hold højst 14 dage frem i tiden.


To nye typer medlemskab

All In: Skræddersyet til vores gæster, som benytter huset nærmest dagligt på forskellige måder. 

ALT er inkluderet - inkl. AquaTræning og BabySvøm i varmtvandsbassinet - og der er mulighed for en forfriskning fra vores café i forbindelse med din træning, som også er inkluderet.

Familiekort: Til husstanden som benytter vores faciliteter, er der nu en rigtig god pris at hente til dette. Gå i Vandhuset, fitness og på holdtræninger (minus AquaTræning og BabySvøm i varmtvandsbassinet) lige så meget som i vil med mulighed for badminton og bordtennis i hallen.


Kontant månedskort
Har du lyst til at benytte DGI Husets faciliteter i blot en måned, så er denne type noget for dig. Det gælder i 30 dage fra købsdato.


Ændring af opsigelse på månedsabonnement

Tidligere var opsigelsesperioden løbende måned + en måned. Det er nu ændret til blot at skulle være senest den 15. i måneden, og så stopper abonnementet ved udgangen af måneden.


Saunagus

Tilføjes som en del af entréen på både enkeltbilletter, klippekort, abonnementer og kort. Tilmelding skal ske via vores bookingsystem


Sauna efter fitness

Har du trænet i fitnesscenteret eller været på et af vores LandHold, så er der nu sauna inkluderet i prisen. Det gælder dog ikke saunagus. Se hvornår saunaen har åben ved at klikke her.


Opgradering af nuværende medlemskab

Har du fx et svøm årskort og vil opgradere til all in, så kontakt os på mail@dgihusetvordingborg.dk.

!!! 20% RABAT PÅ KLIPPEKORT OG ÅRSKORT DEN 11.+12.+13. FEBRUAR !!!

SE DEN NYE FULDE PRISLISTE VED AT KLIKKE HER!

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk