Ændringer gældende fra 1. april

Fra og med den 1. april 2023 indfører vi en række ændringer her i DGI Huset.

Prisændringer

Priser til Vandhuset, Fitness, holdtræninger og på vores medlemskaber stiger for første gang siden sommeren 2020. Dette sker med fire ugers varsel gældende i henhold til nuværende medlemsregler. Ønskes udmelding er det vigtigt dette gøres senest den 15. marts til mail@dgihusetvordingborg.dk.

DGI Huset har gennem det seneste år som så mange andre været ramt af stærkt forøget omkostninger til energi, vand, varme, el og samfundets generelle inflationsudvikling. Disse omstændigheder medfører denne prisstigning, som skal sikre huset kan balancere driftsomkostninger med priserne på medlemskaber.

Klik her for nye priser

Tilmeldinger til hold
Det vil fremover være muligt at tilmelde sig hold 30 dage ud i fremtiden i stedet for de nuværende 14 dage. Man kan dog max. være tilmeldt følgende antal hold på samme tid:
7 bookinger for medlemmer med Svøm eller Fitness.
10 bookinger for medlemmer med klippekort, Combi, All In eller Familie.

Opdaterede medlemsregler

Klik her

Alderskategori for ’Ung’ og ’Barn'
Kategorien ’Ung 16-24 år’ ændres til at være 15-24 år. Ligeledes ændres kategorien ’Barn 4-15 år’ til at være 4-14 år.

Alder i Fitnesscenteret og CrossGym/Biking-afdelingen
Der indføres følgende aldersgrænser:
0-9 år: Ingen adgang.
10-14 år: Adgang ifølge med en på 18+ år.
15+ år: Adgang på egen hånd.

Gebyr ved misbrug af armbånd

Vi har desværre konstateret en del misbrug af medlemskaber, hvor medlemmer lukker andre personer med ind til træning ved hjælp af den personlige medlemsbrik. Vi ser os derfor nødsaget til dagligt, at foretage kontrolbesøg med scanning af medlemsbrik, særligt i fitnessområdet. Der indføres et gebyr på 500 kr. såfremt det kan påvises, at et medlem har misbrugt sin personlige medlemsbrik i den forbindelse. Henvend dig altid i receptionen, hvis du har glemt dit armbånd, så hjælper vi selvfølgelig.

Badminton, skum- og bordtennis
Har tidligere kunne bookes gennem klippekort. Dette udfases og ændres til kun at være som enkeltbookinger. Det er dog stadig inkluderet i medlemskaberne All In og Familie.

Udvidelse af faciliteter
Medlemstilgang til individuel og holdbaseret træning på land og vand har i en længere periode været i en ganske positiv udvikling. Vi foretager derfor en række ændringer på lokaleområdet og udvider de træningsformer, som er positivt ramt af pladsmangel og især ventelister, når det gælder holdtræning. Ændringerne vil blive foretaget løbende i 2. kvartal 2023 og frem til og med august 2023.

I august vil vi således være 100 % klar til starten på efterårssæsonen med nyetableret Biking-lokale i lokalet Dojoen placeret i stueplan ved siden af den store hal. I det nyindrettede bikinglokale vil der være plads til hele 30 cykler.

Frivægtsområdet i Fitnesscenteret (de sorte måtter) bliver flyttet til CrossGym-lokalet på 2. sal, hvor der frigøres plads når Biking-afdelingen flyttes. CrossGym og frivægtsaktiviteter samles således i ét sammenhængende lokale. I Fitnesscenteret bliver der mere luft mellem maskinerne og investeret i nye.

Høje Sal, hvor klatreklubben lige nu hører til, vil blive udstyret med spejlvæg og danne ramme om nye holdtræningsformer på fitnessområdet.

Svømmehallen på Idrætshøjskolen Bosei ved Præstø

DGI Huset står også for den offentlige åbningstid her og der vil ligeledes blive ændret i priserne fra den 1. april. Læs mere ved at klikke her.

Har du spørgsmål vedr. åbningstider, aktiviteter eller booking. Så ring 23 45 16 62 eller send en mail på mail@dgihusetvordingborg.dk